Ontdek Boeiende
Opdrachten bij iNhuurgroep

Bij iNhuurgroep begrijpen we dat elke opdracht een kans is om jouw vaardigheden en passie tot uiting te brengen. Ontdek boeiende opdrachten in diverse sectoren en vind de perfecte match voor jouw expertise en ambities.

De voordelen van ZZP-bemiddeling via iNhuurgroep

Groot netwerk

Wij hebben een groot netwerk met toonaangevende bedrijven en weten vaak als eerste waar de nieuwe opdrachten zijn.

Meer dan één Opdrachtgever

Wij zorgen voor meerdere opdrachtgevers per jaar zodat je voldoet aan de huidige wetgeving geldend voor ZZP’ers

Administratieve ondersteuning

Wij nemen jou alle administratie uit handen en zorgen ervoor dat de dossiervorming betreft de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties) op orde is.

Focus op jouw passie

Het scheelt je tijd; je hoeft geen tijd te steken in acquisitie, je kan je bezig houden met je vak en wij met nieuwe opdrachten !

Blader door onze opdrachten, ontdek nieuwe uitdagingen en zet jouw professionele kwaliteiten in om de best mogelijke zorg te leveren. Jouw zelfstandigheid en flexibiliteit maken het mogelijk om een diverse en boeiende carrière in de zorg op te bouwen.

Zelfstandig Begeleider Gehandicaptenzorg – Passie voor Persoonlijke Ondersteuning

Ben jij een empathische professional met een passie voor het ondersteunen van mensen met een beperking? Heb je ervaring in de gehandicaptenzorg en ben je als zelfstandige op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan hebben wij een boeiende opdracht voor jou!

Als zelfstandig Begeleider in de gehandicaptenzorg ben je verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke ondersteuning aan cliënten met diverse beperkingen. Jouw flexibiliteit en betrokkenheid stellen je in staat om op maat gemaakte begeleiding te bieden, waarbij je rekening houdt met de individuele behoeften van de cliënten.

Zelfstandig Verzorgende IG Gezocht – Passie voor Zorg

Ben jij een gedreven zorgprofessional die als zelfstandige het verschil wil maken in de levens van cliënten? Heb jij een hart voor de zorg en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan hebben wij een interessante opdracht voor jou!

Als zelfstandig Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige zorg aan onze cliënten. Jouw flexibiliteit en zelfstandigheid stellen je in staat om op maat gemaakte zorg te bieden die aansluit bij de individuele behoeften van cliënten. Je hebt oog voor detail en draagt bij aan hun welzijn.

Zelfstandige Medewerker Maatschappelijke Zorg

Ben jij een gedreven professional met een MBO 4-diploma in de richting van Maatschappelijke Zorg? Heb je affiniteit met het ondersteunen van kwetsbare groepen in onze samenleving? Dan hebben wij een uitdagende en betekenisvolle vacature voor jou!

In de rol van Medewerker Maatschappelijke Zorg ben je betrokken bij het bieden van ondersteuning aan mensen die extra zorg en begeleiding nodig hebben. Je werkt in diverse zorgsettings, zoals ouderenzorg, gehandicaptenzorg, of de geestelijke gezondheidszorg. Jouw bijdrage draagt direct bij aan de kwaliteit van leven van de cliënten.

Zelfstandig Verpleegkundige – Passie voor Zorg

Ben jij een gediplomeerd MBO 4-verpleegkundige en op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw zorgzaamheid kunt inzetten om het verschil te maken in het leven van anderen? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

In de rol van Verpleegkundige MBO 4 ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige zorg aan onze cliënten. Of je nu werkt in een ziekenhuis, verpleeghuis, thuiszorgorganisatie of een andere zorginstelling, jouw inzet en deskundigheid zijn cruciaal voor het welzijn van de mensen die jouw zorg nodig hebben.

Welkom bij onze selectie van boeiende ZZP-opdrachten binnen facilitair management! Ben jij een zelfstandige professional op zoek naar nieuwe uitdagingen binnen diverse facetten van facilitair management? Dan hebben wij inspirerende opdrachten die passen bij jouw expertise en passie voor het vak.

Zelfstandige Huismeester

Ben jij een empathische professional met een passie voor het beheren van gebouwen en faciliteiten? Heb je ervaring als huismeester en ben je als zelfstandige op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan hebben wij een boeiende opdracht voor jou!

Als zelfstandig Huismeester ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van gebouwen, waarbij je een breed scala aan facilitaire taken coördineert. Jouw flexibiliteit en betrokkenheid stellen je in staat om op maat gemaakte facilitaire oplossingen te bieden, waarbij je rekening houdt met de specifieke behoeften van de opdrachtgever.

Zelfstandig Monteur

Ben jij een gedreven professional met een passie voor technisch onderhoud en reparaties? Heb je ervaring als monteur en ben je als zelfstandige op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan hebben wij een dynamische opdracht voor jou!

Als zelfstandig Monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, repareren en onderhouden van technische systemen op diverse locaties. Jouw flexibiliteit en betrokkenheid stellen je in staat om technische oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van elk project.


Zelfstandige Schoonmaakspecialist

Ben jij een professional met een passie voor een schone en veilige omgeving? Heb je ervaring in de schoonmaaksector en ben je als zelfstandige op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan hebben wij een boeiende opdracht voor jou!

Als zelfstandig Schoonmaakprofessional ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten aan diverse locaties, waaronder kantoren, woningen of andere faciliteiten. Jouw flexibiliteit en betrokkenheid stellen je in staat om op maat gemaakte schoonmaakoplossingen te bieden, waarbij je rekening houdt met de specifieke behoeften van de opdrachtgever.

Zelfstandig Verkeersleider

Ben jij een gedreven professional met een passie voor het coördineren van verkeersstromen en het waarborgen van veiligheid? Heb je ervaring als verkeersleider en ben je als zelfstandige op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan hebben wij een dynamische opdracht voor jou!

Als zelfstandig Verkeersleider ben je verantwoordelijk voor het coördineren en reguleren van verkeersstromen op diverse locaties, waaronder wegen, evenementen of bouwplaatsen. Jouw flexibiliteit en betrokkenheid stellen je in staat om effectief verkeersmanagement te bieden, waarbij je rekening houdt met specifieke projectbehoeften.

Elke security-functie biedt een unieke kans om jouw ervaring en vaardigheden in te zetten om een veilige omgeving te creëren. Blader door onze selectie, ontdek nieuwe mogelijkheden en vind opdrachten die passen bij jouw professionele groei en persoonlijke passie voor veiligheid.

Security Agent (Overheid/Airport)

Ben jij een gedreven professional met een passie voor het waarborgen van veiligheid op luchthavens of binnen overheidsinstanties? Heb je ervaring in de security branch en ben je als zelfstandige op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan hebben wij een boeiende opdracht voor jou!

Als zelfstandig Security Agent in de luchtvaart- of overheidssector ben je verantwoordelijk voor het handhaven van strikte veiligheidsprotocollen. Jouw flexibiliteit en betrokkenheid stellen je in staat om effectieve beveiligingsmaatregelen te implementeren, waarbij je rekening houdt met de specifieke eisen en veiligheidsnormen van de luchthaven of overheidsinstelling.

Security Agent (Evenementen/Private Sector)

Ben jij een empathische professional met een passie voor veiligheid, vooral bij evenementen en in de private sector? Heb je ervaring in de security branch en ben je als zelfstandige op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan hebben wij een boeiende opdracht voor jou!

Als zelfstandig Security Agent in de evenementen- of private sector ben je verantwoordelijk voor het handhaven van een veilige omgeving tijdens diverse gelegenheden. Jouw flexibiliteit en betrokkenheid stellen je in staat om op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden, waarbij je rekening houdt met de specifieke behoeften en context van elk evenement of bedrijf.

CCTV Operator

Ben jij een professional met een passie voor het waarborgen van veiligheid via bewakingssystemen? Heb je ervaring als CCTV Operator en ben je als zelfstandige op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan hebben wij een boeiende opdracht voor jou!

Als zelfstandig CCTV Operator ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op beveiligingscamera’s en het snel reageren op verdachte situaties. Jouw flexibiliteit en betrokkenheid stellen je in staat om een hoog niveau van bewaking te handhaven, waarbij je rekening houdt met de specifieke behoeften van de bewaakte locatie.

Voor Opdrachtgevers

Vind de Juiste Professional:

Bij iNhuurgroep begrijpen we dat het vinden van de juiste professional het succes van een project bepaalt. Ontdek ons netwerk van zelfstandige experts en vind snel de perfecte match voor jouw opdracht, ongeacht de branche of het vakgebied.

Kwaliteit en Expertise:

Wij streven naar kwaliteit in elke match. Onze pool van zelfstandige professionals wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en betrouwbaarheid. Werk samen met deskundigen die klaar staan om bij te dragen aan het succes van jouw project.

Eenvoudig en Efficiënt:

Het vinden van de juiste professional voor jouw opdracht moet eenvoudig zijn. Bij iNhuurgroep bieden we een efficiënt platform waarop je snel en effectief de juiste expertise kunt vinden. Vereenvoudig het wervingsproces en focus op het bereiken van jouw doelen.


Neem Contact Met Ons Op:

Of je nu een werkgever bent die op zoek is naar talent of een professional die een nieuwe carrièrestap overweegt, iNhuurgroep is hier om jou te ondersteunen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw wervings- en selectieproces kunnen optimaliseren.