Verbinden in Vertrouwen:
iNhuurgroep

iNhuurgroep is de schakel tussen zelfstandige professionals (zzp’ers) en opdrachtgevers, met een duidelijke focus op transparante bemiddeling. Als jong en dynamisch bemiddelingsbureau werken we samen met zelfstandigen om de ideale match te realiseren. Ons streven is altijd naar de beste match, omdat de juiste professional op de juiste plaats het verschil maakt voor de opdrachtgever.

Empowerment in Werkend Nederland

iNhuurgroep is geboren uit de filosofie dat werkend Nederland zelf wil bepalen waar, wanneer en hoeveel ze werken. In 2021 waren er al 1,1 miljoen mensen met een hoofdbaan als zzp’er, wat neerkomt op 12 procent van alle werkenden. Wij geloven dat dit percentage blijft groeien, vooral gezien generatie X en Z, het grootste arbeidspotentieel in Nederland. Deze generaties streven naar zelfontplooiing, met generatie Z die bekend staat om hun visie dat men werkt om te leven, niet andersom. Ze verlangen naar flexibele werktijden en autonomie in besluitvorming.

Kernwaarden van iNhuurgroep

Bij iNhuurgroep staan we voor het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Onze kernwaarden zijn gebaseerd op het opbouwen van solide, langdurige relaties. We begrijpen dat goede communicatie en sterk accountmanagement cruciaal zijn voor projectsucces. Daarom krijgt elke klant een toegewijde accountmanager, die fungeert als enig aanspreekpunt. Deze professional zorgt ervoor dat alle aspecten van het project op schema liggen en dat uw behoeften volledig worden vervuld. Bij iNhuurgroep geloven we in het verbinden van mensen in vertrouwen, voor een succesvolle en duurzame samenwerking.

Ontdek de Kracht van Samenwerking

Bij iNhuurgroep zijn we toegewijd aan het faciliteren van hoogwaardige connecties tussen zzp’ers en opdrachtgevers. Onze missie is helder: jouw ideale professionele match vinden. Of je nu een zelfstandige professional bent die zoekt naar nieuwe uitdagingen of een opdrachtgever op zoek naar expertise, iNhuurgroep biedt de sleutel tot succesvolle samenwerking. Laten we de kracht van verbinding ervaren en samen bouwen aan een productieve toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe iNhuurgroep jouw wervings- en bemiddelingsbehoeften kan vervullen.

Neem Contact Met Ons Op:

Of je nu een werkgever bent die op zoek is naar talent of een professional die een nieuwe carrièrestap overweegt, iNhuurgroep is hier om jou te ondersteunen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw wervings- en selectieproces kunnen optimaliseren.